2010 m. lapkričio 26 d., penktadienis

Šešiasdešimt aštuntoji diena


Ir sninga, ir sninga, ir sninga...
Šoka snaigės šokį slaptingą.
Ir tarsi obelų žiedai krinta,
Kai vėjas pagauna galingas.

***

Nemėgstu žiemos.
Nes šalta. Nes mano nosis visada būna raudona (net sugalvojau būdvardį jai apibūdinti - rudolfiška). Nes miestai per anksti pasipuošia šventėms. Nes padidėja galimybė susirgti gripu, bronchitu ar plaučių uždegimu. Nes slidu (padidėja traumų galimybė). Nes tamsu. Nes kai būna labai šalta, skauda net kvėluoti. Nes žaidžiant sniego karą galiausiai lieku apledijusiais plaukais ir jaučiu sniego tirpsmo vandenį sruvenantį nugara. Nes kasmet parduotuvėse groja tos pačios dainos. Nes per daug šalta stebėti mėnulį.

Bet yra vienas dalykas, kuris man patinka.
Tai kvapas.
Žiema kvepia labai skaniai.

2010 11 26
Details:
f/5.6
1/40 sec.
ISO-100
Redaguota: photoshop ir lightroom

Išsimiegokit šiąnakt ;D
Vaiva

P.S. Galbūt tikriausiai esu beveik įsitikinusi, kad ryt nuotraukos neįdėsiu. Tačiau tai jokiu būdu nereiškia, kad nuotraukos nebus! Bloge ją paviešinsiu sekmadienį, kartu su tos dienos nuotrauka.
Have great time :)

4 komentarai:

  1. Jei nereikėtų kelti kojos iš namų, žiema būtų mėgstamiausias sezonas, nes kandžiojantis šaltis suveja visus į šiltus namus, o ten susėdę prie jaukaus bendro stalo prisimenam kaip gera turėti šeimą. Ir šiaip ilgais vakarais susirašinėdami suartėjam. Na ir toks asmeninis pastebėjimas: žiemos sezonu mes linkę generuoti idėjas labiau nei bet kokiu kitu sezonu. Tad gerų idėjų šia žiema.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jeigu žiemą galėčiau nuolat sėdėti namie šiltai ir jaukiai, tai ir aš ją mėgčiau :D Man tiesiog nepatinka tas besikandžiojantis šaltis. O tiesiog grožio žiema turi.
    Dėkoju už gražų palinkėjimą. :))

    AtsakytiPanaikinti